Despre Livrare | Urmărire comenzi

1. Despre realizarea și livrarea comenzilor.

  • Timpul de realizare și predare a unei comenzi este de 1-2 zile* lucrătoare la care adăugam și durata tranzitului coletului la destinație. 
  • Comenzile realizate sunt livrate în siguranță prin GLS si Bookurier în 1-2 zile** lucrătoare la orice adresă din Romania, existând și opțiunea pentru livrare Sâmbăta la adresa dvs. 
  • Costul livrării este de 15 RON sau gratuit dacă valoarea coșului de cumpărături este mai mare de 250 RON. 

* In perioadele de sezon (perioada Crăciunului, Valentine's day, 1-8 martie, Black Friday, etc) sau în perioadele de zile libere legale, termenul de predare si livrare poate fi prelungit temporar datorită programului de lucru și al volumului mare de expediții al firmelor de curierat. În multe cazuri acesta se prelungește cu până la 4-5 zile în funcție de situație și veți fi informat în permanență de evoluția comenzii dvs prin email, sms și apel telefonic.

 ** Dacă doriți să primiți comanda la o anumită dată, ne puteți menționa acest aspect la *Notițe comandă sau *Mențiuni personalizare și vom ține cont de dorința dvs.

  • Taxa de realizare express  (30 RON) este serviciul oferit de noi pentru realizarea in cel mai scurt timp posibil a unei comenzi plasate. Acesta presupune prioritizarea comenzii dvs. pentru realizare și livrare în cel mai scurt timp: pentru o comandă plasată până în ora 12.00 pe site, ea va fi realizată și plasată pentru livrare în aceeași zi.  Acest serviciu este util în cazurile când aveți un eveniment important in curând si aveți nevoie de produsele comandate în cel mai scurt timp, inclusiv Sâmbata.
    Opțiunea este disponibilă la finalizarea comenzii dvs. ca metoda de livrare. 

 

2.  Asistență si urmărire comenzi.

Ca asistență, veți primi automat actualizări despre stadiul comenzii și livrare, prin e-mail/sms/telefon, în funcție de opțiunile alese la finalizarea comenzii.

Vă rugăm sa ne scrieți pe office@gravogifts.ro sau ne puteti apela - 0761 141 827 dacă doriți informații suplimentare despre stadiul comenzii dvs. și al livrării, vă răspundem cu drag și în timp util la orice nelămurire. 

Clienții care dețin un cont valid pe site vor avea acces și la istoricul si stadiul comenzilor anterioare ; precum și completarea automată a datelor de livrare la plasarea unei comenzi.