Despre Livrare | Urmărire comenzi

Despre Livrare | Urmărire comenzi


1. Despre realizarea și livrarea comenzilor.

  • Costul unic de livrare la orice adresa din România este de 18 RON sau gratis daca valoarea comenzii fără transport inclus depaseste 250 RON. 
  • În cazul în care este bifată căsuța "Doresc să fiu contactat telefonic pentru o comandă" operatorii noștrii vă contactează pentru a stabili toate detaliile comenzii înainte de a fi realizată și plasată la curier. 
  • *Timpul de realizare și predare unei comenzi este de 24-48 ore în majoritatea cazurilor la care adăugam și durata tranzitului coletului spre județul de resedinta și livrării acestuia la adresa finală. 
  • **Timpul de livrare al coletului până la adresa dvs. este descris mai jos:

Livrarea comenzilor în România se efectuează prin:

Curier GLS                   
Toate județele și localitațile din România - Timpul normal de livrare de 2-3 zile lucrătoare. 
 Bookurier                     
Județ Ilfov/ BUCUREȘTI  -  Timpul normal de livrare este de 1-2 zile lucrătoare.

 * Dacă doriți să primiți comanda la o anumită dată, ne puteți menționa acest aspect la *Detalii personalizare sau *Note comandă și vom ține cont de dorința dvs.

** In perioadele de vârf (Sărbatori, Promoții, Black Friday, ..) sau în perioadele de Sărbători libere naționale legale, termenul de predare si  livrare este prelungit datorită programului de lucru sau al volumului mare de expediții al companiilor de curierat. În majoritatea cazurilor acesta se prelungește temporar cu până la 4-5 zile în funcție de situatie, localitate sau zi din an.

2.  Asistență si urmărire comenzi.

Ca asistență, veți primi actualizări despre comandă și livrarea dvs. în curs, prin e-mail/sms/telefon, în functie de opțiunile alese la plasarea unei comenzi finale.

Vă rugăm sa ne scrieți pe office@gravogifts.ro sau ne puteti apela - 0761 141 827 dacă doriți informații suplimentare despre stadiul comenzii dvs. și urmărirea unei livrări în tranzit, răspundem cu drag la toate solicitările și în timp util :) 

Clienții care dețin un cont valid pe site vor avea acces și la istoricul si stadiul comenzilor anterioare ; precum și completarea automată a datelor de livrare la plasarea unei comenzi online. 

 

 3. Contact: 

  office@gravogifts.ro 
    0761 141 827 (WhatsApp/Telefonic)
| Luni-Vineri 09-16.30 |
    Facebook: Trimite un mesaj
 File:WhatsApp.svg - Wikimedia Commons   Chat pe WhatsApp, click