Despre Livrare/ Urmărire comenzi

1. Despre realizarea și livrarea comenzilor.

  • Comenzile plasate online sunt realizate și livrate la adresa dorită prin curier rapid în România, în termen obișnuit** de 1-3 zile lucrătoare.
  • Timpul de realizare si predare a unei comenzi pentru livrare este de 24 ore (sau 48 ore in cazuri excepționale) la care se adauga durata tranzitului coletului spre județul de resedinta si livrarii la adresa din comanda. 

Livrarea comenzilor în România se efectuează prin:

   - Bookurier 
Județ Ilfov/ BUCUREȘTI  -  Timp normal de livrare este de 1-2 zile lucrătoare.

 

   &     
În orice localitate/Județ din România, Timp normal de livrare de 2-3 zile lucrătoare. 

 

       * Dacă doriți să primiți comanda la o anumită dată, ne puteți menționa acest aspect la *Detalii personalizare sau *Note comandă și vom ține cont.

** In perioadele de vârf (Sărbatori, Promoții, Black Friday, ..) sau in perioadele de Sărbători libere naționale, legale termenul de livrare este prelungit în majoritatea cazurilor datorită programului de lucru sau al volumului mare de expediții a companiilor de curierat. În majoritatea cazurilor acesta se prelungește temporar cu pana la 4-5 zile în funcție de situatie/localitate sau zi din an. 

 

2. Costul livrărilor și asistență/urmărire livrare.

Costul unic al livrarii este de 18 lei pentru orice adresă din România sau gratuit dacă comanda finală (fară transport inclus) este mai mare de 300 lei.

Ca asistență, puteți primi actualizări despre comanda și livrarea Dvs. în curs, prin SMS/e-mail/telefon, in functie de opțiunile dorite la plasarea unei comenzi finale. 

Vă rugăm sa ne scrieți pe office@gravogifts.ro dacă doriți informații despre stadiul comenzii dvs. și urmărirea unei livrări în curs, răspundem cu drag la toate solicitările și în timp util :) 

Clienții care dețin un cont valid pe site vor avea acces și la istoricul si stadiul comenzilor anterioare ; precum și completarea automată a datelor de livrare la plasarea unei comenzi online. 

 
1. Plasează o comandă pe site-ul nostru sau pe magazinul Facebook prin completarea datelor cu un operator de comenzi. 
2. Completează adresa unde dorești livrarea și alege modalitatea de plată.
3. Alege tipul de notificare: prin SMS sau e-mail.
4. Comanda va fi onorată și va fi predată curierului dupa realizare. Timpul de tranzit standard este descris mai sus pentru toate localitatile din tara.
Pentru comenzi internaționale vă rugăm să ne contactați prin email.
5. Curierul va livra comanda la adresa menționată, cu notificare SMS sau apel telefonic în ziua predării.

 3. Contact: 

  office@gravogifts.ro

    0761 141 827 | Luni-Vineri 09-16.30 

    Facebook: Trimite un mesaj