Garanția produselor

S.C. GRAVOGIFTS S.R.L, autorizată de ANPC | DMPPPK - pentru efectuarea de operatiuni cu metale si pietre pretioase, garanteaza si declara pe propria raspundere ca toate bijuteriile din argint si aur comercializate online sunt verificate si certificate conform legilor in vigoare, au o puritate de 925‰ / in cazul argintului si 585‰ in cazul aurului 14-18K și vin însoțite de certificatul de autenticitate al metalelor prețioase, inclus in fiecare comanda de bijuterii.

Produsele compuse (bratari din argint si coliere nedetasabile) in anumite cazuri vor fi insotite de ștanța mărcii de responsabilitate, conform normelor legale in vigoare, ce se compune in acest caz din 3 litere inchise in o elipsa si anume "EGG"  . Marca de responsabilitate este unica la nivel national si nu poate fi reprodusa de alti furnizori de bijuterii. 

Subansamblurile si piesele individuale de argint vor fi marcate in o elipsa cu inscriptia .925 in cazul argintului si .585  in cazul aurului si vor fi prezente pe toate accesoriile unde constructia permite marcarea lor. (95% din cazuri).

Argintul, ca metal prețios , reacționează în anumite condiții cu mediul înconjurător și tocmai de aceea este necesar să se țină cont de cateva aspecte importante, pentru buna întreținere a bijuteriilor dumneavoastră:

  • Bijuteriile din argint se vor feri de lumina soarelui expuse în mod continuu, se vor feri de chimicale ce atacă materialul de tip clor, detergenti, spray uri stridente sau transpirație abundentă in urma efortului fizic sustinut. 
  • Bijuteriile vor fi ferite de intemperii, lovituri sau șocuri mecanice și se vor depozita în spații uscate , ferite de lumina soarelui.

  • Argintul poate reacționa chimic cu PH ul pielii dumneavoastra în anumite condiții. Bijuteria poate fi ocazional curățată cu soluții de întreținut argintul pentru a-și păstra proprietățile.
  • Bijuteriile vor fi șterse cu o lavetă fina sau din microfibre, ocazional , pentru a-și păstra strălucirea și proprietățile. Este recomandat sa fie șterse dupa efort fizic sau dupa un timp îndelungat dacă nu au fost purtate.
  • Șnururile textile din bumbac sunt special alese pentru rezistenta lor si pot fi curățate cu o lavetă umedă și săpun/detergent , nu recomandăm  totusi spălarea automată.
  • Bijuteriile trebuie folosite și manevrate cu atenție  pentru a nu fi deteriorate de șocuri fizice sau purtare necorespunzătoare. Recomandăm depozitarea în ambalaje speciale pentru bijuterii. 

 ***Bijuteriile nu contin elemente sudate. Asamblarea modelelor compuse din charmuri-zale-lantisoare-pandant se face pentru a asigura rezistenta in timp daca vor fi utilizate cu corespunzator si cu grija . Nu ne asumam resposabilitatea pentru desprinderea sau pierderea componentelor unei bijuterii prin folosirea necorespunzatoare.

***Pe bijuteriile alcatuite din mai multe piese sau cu charmuri atasate pot aparea in timp mici zgarieturi. Este normal in cazul unei utilizări îndelungate, valabil atat pentru argint, cat si pentru orice tip de metal. 


***Bratarile se realizeaza conform criteriilor specificate de client, individual. Astfel, pentru satisfactia dumnevoastra va recomandam sa ne transmiteti dimensiunile finale a persoanei ce va purta bratara. Prin mentionarea circumferintei mainii, grosimii lantisorului/snurului dorit, va asiguram ca veti primi un produs corect personalizat pentru persoana care va purta bratara. 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii de produs inainte de a-l cumpara.

Raporturile comerciale dintre Cumparator si Vanzator si sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, prin corespondenta.