Întreținere bijuterii argint

Vă recomandăm întreținerea bijuteriilor cu laveta de bijuterii inclusă gratuit la toate comenzile. Astfel vă asigurați că bijuteria din argint își va păstra aspectul și luciul pe timp îndelungat!

Laveta pentru argint este suficientă pentru a curăța bijuteria eficient și va fi depozitată în spații ferite de umiditate și intemperii. Laveta nu trebuie spălată cu apă fiind îmbibată în soluție specială pentru curățat argintul. Daca oferiți bijuteria cadou, recomandăm oferirea împreună cu laveta inclusă.

Laveta poate fi folosită și cu alte bijuterii ce contin marca de titlu Argint .925.

Argintul, ca orice metal, reacționează în anumite condiții cu mediul înconjurător și tocmai de aceea este necesar să se țină cont de cateva aspecte importante, pentru buna întreținere a bijuteriilor dumneavoastră:

  • Bijuteriile din argint se vor feri de lumina soarelui expuse în mod continuu, se vor feri de chimicale ce atacă materialul de tip clor, detergenti, spray uri sau transpirație abundentă in urma efortului fizic sustinut. 
  • Bijuteriile vor fi ferite de intemperii, lovituri sau șocuri mecanice și se vor depozita în spații uscate , ferite de lumina soarelui.

  • Argintul poate reacționa chimic cu PH ul pielii dumneavoastra în anumite condiții. Bijuteria poate fi ocazional curățată cu soluții de întreținut argintul pentru a-și păstra proprietățile.
  • Bijuteriile vor fi șterse cu o laveta de bijuterii pentru a-și păstra strălucirea și proprietățile. Este recomandat sa fie șterse dupa efort fizic sau dupa un timp îndelungat dacă nu au fost purtate.
  • Șnururile textile din bumbac sunt special alese pentru rezistenta lor si pot fi curățate cu o lavetă umedă și săpun/detergent , nu recomandăm  totusi spălarea automată.
  • Bijuteriile trebuie folosite și manevrate cu atenție  pentru a nu fi deteriorate de șocuri fizice sau purtare necorespunzătoare. Recomandăm depozitarea în ambalaje speciale pentru bijuterii. 

 *Bijuteriile nu contin elemente sudate. Asamblarea modelelor compuse din charmuri-zale-lantisoare-pandant se face pentru a asigura rezistenta in timp daca vor fi utilizate cu corespunzator si cu grija . Nu ne asumam resposabilitatea pentru desprinderea sau pierderea componentelor unei bijuterii prin folosirea necorespunzatoare. (de ex. ruperea elementelor de prindere prin forță).