Politică de retur

1.  Politica de retur produse nepersonalizate

Retur produse nepersonalizate
Beneficiezi de 30 zile pentru a returna un produs pe baza politicii noastre de retur, perioadă care incepe a doua zi dupa ce ai primit produsele comandate. Vă rugăm să ne contactați telefonic (0761 141 827 ; 0767 854 477) sau pe email (office@gravogifts.ro). Suntem la dispozitia dumneavoastra de Luni pana Vineri de la ora 09:00 la 18:00.

Produsul se va returna în ambalajul original la fel cum a fost primit iar accesoriile aferente trebuie să nu prezinte semne de uzură. Produsul trebuie sa fie ambalat coresupunzator in vederea livrarii pentru a nu se deteriora in curs de livrare. Costul de transport pentru retur este 16 lei prin Bookurier ; dacă alegeti altă companie de curierat decat cea sugerata de noi, puteti achita direct transportul.


2.   Politica de garanție si schimb pentru produsele personalizate.

Produsele personalizate la comanda clientului cu date distincte (fotografii, texte, mesaje, simboluri) datorita naturii lor nu pot fi returnate, însă beneficiază de politica noastră de garanție ce include și procedura de schimbare a produsului recepționat cu unul nou si conform , dacă cel primit prezintă diferențe sau defecte de fabricatie sau personalizare neconforma cu specificatiile corecte.

Produsele si comenzile sunt verificate cu atenție înainte de a fi ambalate și livrate, însă în cazul care sesizati neconformitati, ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail pe office@gravogifts.ro cu dovada neconformitatii produsului și a facturii primite, iar echipa noastră va remedia situația în cel mai scurt timp, fară costuri suplimentare.

Următorele tipuri de produse sunt exceptate din procedura de retur datorită naturii lor:

  • produse personalizate la comanda clientului care prin natura lor nu pot fi returnate, produse clasificate în O.U.G. 34/2014, art 16/pct. a) c) f)
  • ambalaje cadou 
  • produse care prezinta urme vizibile de folosire
  • produsele care au invalidată garanția de utilizare conformă sau care au fost utilizate în alte scopuri decât cele prevăzute inițial.    Pentru mai multe informații privind drepturile dumneavoastră de retur si de consumator, puteti accesa următorul link: OUG34/2014