Comercializarea bijuteriilor din metale si pietre pretioase

Comercializarea bijuteriilor din metale si pietre pretioase

 

 

 SC GRAVOGIFTS SRL  asigurăm, garantăm și declarăm pe proprie răspundere că bijuteriile din metale prețioase prezentate pe site sunt autentice si conforme cu titlul de prezentare - Argint 925 ‰ și sunt expertizate,analizate si verificate de A.N.P.C/ Direcția metale prețioase, pietre prețioase și Proces Kimberley  privind autenticitatea compoziției în vederea comercializării lor.

            Oferim garanție pentru înlocuirea produselor cu defecte prezente sau neconforme timp de 1 an calendaristic, de la data primirii produselor comandate. Nu se acordă garanție produselor ce prezinta defecte în termenul de garanție în cazul în care nu se respectă urmatoarele instrucțiuni de bază:

-       Bijuteriile se vor feri de lovituri, zgârieturi, intemperii. Se vor deschide cu grijă lanțurile, brățările, colierele;

-       Bijuteriile se vor da jos înainte de intra în contact cu apa, lichide, detergenți sau alte produse chimice care pot afecta metalele pretioase. 

-       Bijuteriile nu se vor purta în timpul unor activități fizice de contact sau care au ca rezultat transpirația abundentă;

-       Bijuteriile vor fi depozitate în locuri uscate, recomandabil în suporturi speciale pentru bijuterii.

-       Pentru pastrarea calitatii gravurii personalizate bijuteriile se vor feri de zgarieturi, se vor depozita in spatii uscate si pe suporturi destinate bijuteriilor, pentru a garanta cele mai bune conditii pentru pastrarea calitatilor metalelor pretioase pe timp indelungat. 

Garanția oferită include faptul că bijuteriile achiziționate de la noi au puritate argint 925 la mie si își păstrează caracteristicile în cazul utilizării corespunzătoare acestui tip de material..